Σχετικά με μένα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βόλο. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Ψυχολογία το 2007 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Έχοντας αποφασίσει ότι θέλω να ασχοληθώ με την ψυχοθεραπεία και έχοντας διαμορφώσει την πεποίθηση ότι η οικογένεια αποτελεί το κυρίαρχο πλαίσιο στη ζωή των ανθρώπων, μετά τις σπουδές ξεκίνησα την εξειδίκευσή μου στη Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Η εκπαίδευσή μου στην Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία διήρκησε 4 χρόνια, με θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση στη θεραπεία ενηλίκων, ζευγαριών, οικογενειών και ομάδων, εποπτεία αλλά και προσωπική ψυχοθεραπεία.

Η πρακτική μου άσκηση έγινε στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της Β’ Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, με ασθενείς που πάσχουν από Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Εργάστηκα ως Ψυχολόγος για δυο χρόνια στο Νοσοκομείο του Βόλου. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων απασχολούμουν στα εξωτερικά ιατρεία Ψυχολόγων του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, παρείχαμε διασυνδετική σε όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου και συνεργαζόμουν με ειδικούς του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Βόλου στην παρακολούθηση οικογενειών και ζευγαριών. Επίσης, συμμετείχα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  «Εκπαίδευση- κατάρτιση επαγγελματιών ψυχικής υγείας που ήδη υπηρετούν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου» , διάρκειας 121 ωρών, καθώς και στην ενέργεια κατάρτισης με τίτλο «Dialogue is the change: Εκπαίδευση- κατάρτιση επαγγελματιών ψυχικής υγείας στο θεραπευτικό μοντέλο  του Ανοιχτού Διαλόγου», διάρκειας 84 ωρών, από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Από το 2015 είμαι ειδική συνεργάτης στο Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σήμερα, εργάζομαι στο ιδιωτικό μου γραφείο στο κέντρο του Βόλου ως ψυχοθεραπεύτρια. Δουλεύω με εφήβους και ενήλικες παρέχοντας υπηρεσίες ατομικής συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας, θεραπεία ζευγαριών, καθώς και συντονίζοντας θεραπευτικές ομάδες. Συνεργάζομαι με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην περιοχή του Βόλου και συμμετέχω συχνά σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και κατάρτισή μου.  Αγαπώ τη μουσική και το χορό, που θεωρώ από τις πιο σημαντικές μορφές έκφρασης, επικοινωνίας και συναισθηματικής αποφόρτισης. Τέλος, ασκώ συγγραφική δραστηριότητα στον τοπικό τύπο και συνεργάζομαι με την εκπομπή "Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα" σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

φωτογραφίες